The Definitive Guide to Repair

Wiki Article

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start goed meegedacht about het bedrukken van onze kleding met brand's.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding satisfied brand's.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt leading en ook het Make contact with satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Wil je meer weten above de mogelijkheden voor jouw click here specifieke wensen? Neem dan Make contact with satisfied mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien met vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Alweer erg tevreden around mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende style blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Voordat ik uw emblem borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van motieven, logo’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd satisfied borduursels.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Report this wiki page